13 Mayıs 2013 Pazartesi

Açılılş

             Hoşgeldiniz,
 Kendimizi anlatmak gerekirse;25 sene İzmir Karşıyaka'da  ailem aktardı.Son 8 senesini kız kardeşim Tıbbi Ve Aromatik Bitki Bölümü'nü bitirdikten sonra o yönetti.Kız kardeşimin evlenmesiyle birlikte ailem dükkanı ilerleyen yaşlarından dolayı devam etmedi.Ben de Sağlık Teknikeriyim.
  Kızkardeşimle birlikte düşündük taşındık.Dükkan da sevilen ,günlük hayatta çok kullanılan bazı ürünleri biraz revizyon ya da şimdi bu kelime çok seviliyor 'inovasyon'ile yeniden internet üzerinden eski sevenlerimizle karşılaşmak ve yeni dostlarla tanışmak istedik.
 Beş ana kategori hazırladık.Ürünlerimizin hepsi ev yapımı -butik- dır.İnşallah ilerleyen zamanda sizlerle büyüyüp atölye çiftlik haline gelmeyi hayal ediyoruz.
 Bizim şu anda ki amacımız;ŞEHİR hayatının kesmekeşinde kaybolurken doğal unsurları:Tad, kozmetik 'bitkisel banyo keseleri, aromatik sirke,bitkisel toz kil maskesi,bitki çayları,bitkisel kahvevb' sizin elinizin altında kolayca  kullanmanın  keyfini yaşatmak.:)
  Ve ,takı tasarımlarımızı da bu sepetin içine koyduk.
 Biliyoruz ki çoğu kişi aktardan aldığı bitki ve malzemeleri iki sebepten kullanamıyor.Bitkileri paçal karışım hazırlamaya kalktıklarında hem doğru oranlamayı yapamamakta hem de direk temastan dolayı alerji geliştirebilmektedir.Bir ve ya iki kullanımdan sonra vazgeçmektedirler.
  Siz de sunumları inceleyip kullandıktan sonra doğal ürünlerin sevdasına düşeceksiniz.Aynen ,bizim gibi..
   Sevgilerimizle.
 
 
 
 
 















9 yorum:

  1. Hayırlı uğurlu olsun İnşallah =)

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir proje bence, başarılar diliyorum size:)

    YanıtlaSil
  3. ne nüzel bişi hayırlı başarılar.
    :)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel düşünmüşsünüz, kalbinden nasıl geçiyorsa öyle olur umarım ve yine umarım ki biz de bunun bir parçası oluruz..
    :)

    YanıtlaSil
  5. tebrik ediyorum başarılar sana
    hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  6. Merhaba iletisimde daha bircok yerde eksik var blogumda terzi kendi sokugunu dikemezmis hesabi bir turlu kendi bloguma sira gelmedi en kisa surede yeniliycem blogumu uyariniz icin tesekkurler gultasarim.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Yeni rastladım bu sitenize, ne güzel düşünmüşsünüz; sizin elinizden bir şeyin kurtulacağını sanmıyorum, başaracağınızdan eminim. Kolaylıklar ve başarılar dilerim. :))

    YanıtlaSil